van Cutsem Wittamer Marnef & Partners​ Bij ons werken

Bij ons werken

Wenst u ons team te komen versterken ?

van Cutsem Wittamer Marnef & Partners is een steeds groeiend kantoor,  permanent op zoek naar juridisch talent.

U heeft enkele jaren ervaring in één of meerdere  gerenommeerde advocatenkantoren, al dan niet in het buitenland of U koestert de ambitie uw carrière op een hoger niveau te tillen ? Aarzel dan niet ons uw Curriculum Vitae toe te sturen, vergezeld van een gemotiveerd schrijven.

U beëindigde uw rechtenstudies en wenst uw stage aan de balie te doen in een gerenommeerd kantoor.  Aarzel dan niet ons uw Curriculum Vitae toe te sturen, vergezeld van een gemotiveerd schrijven.

U bent op zoek naar werk. U zoekt een aangename werksfeer in een juridische omgeving ?  Neem kennis van onze jobaanbiedingen.

jobaanbiedingen

Wij zijn op zoek naar een advocaat-stagiair(e) in het ondernemingsrecht

Als advocaat-stagiair(e) wordt je ingezet op dossiers in diverse ondernemingsrechtelijke materies. Een bijzondere interesse in handels- en verbintenissenrecht, aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, bouwrecht en vastgoed is aangewezen. In de praktijk zal je onder andere nauw samenwerken met cliënten-verzekeraars, evenals voor verzekerde bedrijven, in het kader van aansprakelijkheid van ondernemingen bij bouwprojecten (verdediging van aannemers, architecten, ingénieurs), inzake exploitatie, bij de productie en verkoop van producten en diensten (in sectoren van distributie, informatica, catering, media),  enz. Gezocht profiel ·         je beschikt over een algemene vorming in ondernemingsrecht; ·         je beschikt over de nodige professionaliteit, een oprechte betrokkenheid en een sterke gedrevenheid; ·         je hebt een analytische geest en kan zelfstandig, nauwkeurig en punctueel werken; ·         je bent Nederlandstalig met een grondige mondelinge en schriftelijke kennis van het Frans en een goede kennis van het Engels; ·         één tot drie jaar relevante ervaring, burgerlijke procedure- en pleitervaring, evenals bijkomende opleidingen en goede studieresultaten zijn een pluspunt. Aanbod ·         voltijdse tewerkstelling op ons kantoor in Brussel; ·         tewerkstelling in een zeer aangename, dynamische en moderne werkomgeving; ·         een multidisciplinair team waarbinnen teamspirit en flexibiliteit centraal staat; ·         aantrekkelijke verloning en modaliteiten, afhankelijk van kwalificaties, talenkennis en ervaring. Interesse? Stuur uw CV en motivatiebrief naar onze Managing Partner, Bertrand Wittamer bw@vancutsem.be

Als advocaat-stagiair(e) wordt je ingezet op dossiers in diverse ondernemingsrechtelijke materies.

Een bijzondere interesse in handels- en verbintenissenrecht, aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, bouwrecht en vastgoed is aangewezen.

In de praktijk zal je onder andere nauw samenwerken met cliënten-verzekeraars, evenals voor verzekerde bedrijven, in het kader van aansprakelijkheid van ondernemingen bij bouwprojecten (verdediging van aannemers, architecten, ingénieurs), inzake exploitatie, bij de productie en verkoop van producten en diensten (in sectoren van distributie, informatica, catering, media),  enz.

Gezocht profiel

·         je beschikt over een algemene vorming in ondernemingsrecht;

·         je beschikt over de nodige professionaliteit, een oprechte betrokkenheid en een sterke gedrevenheid;

·         je hebt een analytische geest en kan zelfstandig, nauwkeurig en punctueel werken;

·         je bent Nederlandstalig met een grondige mondelinge en schriftelijke kennis van het Frans en een goede kennis van het Engels;

·         één tot drie jaar relevante ervaring, burgerlijke procedure- en pleitervaring, evenals bijkomende opleidingen en goede studieresultaten zijn een pluspunt.

Aanbod

·         voltijdse tewerkstelling op ons kantoor in Brussel;

·         tewerkstelling in een zeer aangename, dynamische en moderne werkomgeving;

·         een multidisciplinair team waarbinnen teamspirit en flexibiliteit centraal staat;

·         aantrekkelijke verloning en modaliteiten, afhankelijk van kwalificaties, talenkennis en ervaring.

Interesse?

Stuur uw CV en motivatiebrief naar onze Managing Partner, Bertrand Wittamer bw@vancutsem.be

Lees meerSluiten